Betonwerk Westerhaghe te Rijnsburg

In opdracht van Heijmans Leiderdorp is door Mattone het betonwerk van de onderbouw gerealiseerd. De fundering is een i.h.w.g. constructie van een balken en poerenframe. Deze hebben we uitgevoerd met systeembekisting van doka, afwijkende poeren zijn in het werk uitgetimmerd. De keldervloer t.p.v. de bergingen is een in het werk gestorte betonvloer ( gestort op een isolatie pakket )
De kelderwanden zijn i.h.w.g. betonwanden. Uitgevoerd met de grootwandpanelen van Doka. De ondersteuning voor de begane grond vloer is door Heijmans in eigen beheer uitgevoerd.
Op de ondersteuning zijn prefab balkbodems gelegd, de vloervelden zijn voorzien van breedplaatvloeren. Na het aanbrengen van de installaties zijn de vloeren afgestort.
T.p.v. de op / afrit naar de parkeerkelder is met een rond wandbekisting de wand geformeerd en gestort. De hellingbaanvloeren zijn daarna uitgekist  en met een speciale betonsamenstelling gestort.
De bovenbouw van de woontorens is uitgevoerd met een tunnelbekisting, met een cyclus van 6 dagen werd er een verdieping van een woontoren gerealiseerd.