Een villa bouwen zonder zorgen

Bent u van plan een villa te laten bouwen? Dan zoekt u een bouwbedrijf dat de vakkennis en ervaring bezit om het project van idee tot oplevering probleemloos te laten verlopen. Zo kunt u onbezorgd genieten van deze bijzondere en unieke ervaring. Met Villabouw Mattone wordt een eigen huis bouwen een prettige en ontspannen beleving, omdat u verzekerd bent van het gewenste eindresultaat tegen de afgesproken prijs. Gedurende het gehele traject nemen wij u alle zorgen uit handen en stellen uw wensen en behoeften te allen tijde centraal. Wij bouwen uw droomhuis, terwijl u zich met uw gezin alvast kunt verheugen op het thuiskomen.

 

Luxe inspiratie brochure

Impressie Villabouw Mattone

Ontdek Villabouw Mattone

Bekijk de impressiefilm van Villabouw Mattone. Wij werken met acht schitterende Villa concepten, die als inspirerend uitgaanspunt dienen en de basis vormen van uw droomvilla op maat. Ook kunt u kiezen voor een vrij ontwerp door één van onze architecten, of door uw eigen architect.
EIGENTIJDS & MODERN

Villa met gebogen glasgevel

In Schiedam heeft Mattone in samenwerking met MVRDV deze villa met gebogen glasgevel gerealiseerd. Een eigentijds, modern ontwerp met aan de achterkant van de woning bijzonder veel lichtinval. Inmiddels hebben wij de sleutels overhandigd aan de opdrachtgever bij de feestelijke oplevering.
AFTERMOVIE BUSINESSDAG

Kavel, Huis en Tuin 2016

KLIK OP DE AFBEELDING OM AF TE SPELEN.

Bekijk de aftermovie van Kavel, Huis en Tuin 2016 van vrijdag 3 juni. 
Nu

In Vroondaal

De afgelopen tijd zijn wij druk bezig geweest in het plan Vroondaal te Den Haag. Een aantal gerealiseerde, nog in uitvoering en in voorbereiding woningen ziet u hiernaast.

In Rotterdam Nesselande

Sinds het begin van Villabouw Mattone bouwen wij al in Rotterdam Nesselande. Vanaf 2017 kunt u zich inschrijven voor de kavels van fase 6 en 7. Wilt u in Rotterdam Nesselande bouwen? Vraag onze brochure eens aan of neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken.
Villa Lucca dak

Villa Lucca dak

Een timelaps van het plaatsen van een dak van de villa Lucca.
Klik op de afbeelding om de video af te spelen.

Voordelen

Waarom Villabouw Mattone?

  • ✓  Individuele, persoonlijke werkwijze
  • ✓  Vaste prijs
  • ✓  Betrokken en toegewijd team
  • ✓  Eigen vakspecialisten
 

 

Aangesloten bij

 

Een huis laten bouwen in Zuid-Holland of Utrecht?

Wilt u een villa laten bouwen in Rotterdam, Den Haag, Woerden of Breda? Of bezit u een kavel en heeft u bouwplannen in Dordrecht, Waddinxveen of Alphen a/d Rijn? Dan is Villabouw Mattone de betrouwbare bouwspecialist die u zoekt. Wij beschouwen elke woondroom als een uniek project, waarbij ons gehele team persoonlijk is betrokken. Ongeacht of u kiest uit onze villa concepten, of een vrij ontwerp laat maken door één van onze architecten. Wij begeleiden en ontzorgen u van begin tot eind en bij vragen of specifieke wensen kunt u altijd op ons rekenen voor deskundig advies. Bovendien heeft u bij ons het gemak van een vast aanspreekpunt, die alles voor u regelt en waar u altijd terecht kunt. Het hele team van Villabouw Mattone werkt mee om het bouwproces van het huis van uw dromen voor u zo prettig mogelijk te laten verlopen.
 

Uw droomhuis bouwen op vertrouwen

Wanneer u zelf een huis gaat bouwen, wilt u natuurlijk zo min mogelijk risico lopen. Bij Villabouw Mattone begrijpen wij dit als geen ander en hebben daarom het ‘Bouwen zonder Zorgen’ concept geïntroduceerd. U kunt de villa van uw dromen bouwen, terwijl u vooraf exact weet waar u aan toe bent. Ondertussen bewaken wij de planning, kwaliteit en het kostenplaatje. Zo krijgt u altijd het gewenste eindresultaat tegen de afgesproken prijs en komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Bovendien bouwen wij alleen met ons eigen vakbekwame bouwpersoneel en werken uitsluitend samen met vaste betrouwbare partners. Alles om u de maximale zekerheid en kwaliteit te garanderen tijdens de bouw van uw droomwoning. Niet voor niets zeggen wij: bij Villabouw Mattone kunt u bouwen op vertrouwen.