Brochure aanvraag

Onze luxe brochure bevat uitgebreide informatie over de verschillende villa concepten, het bouwproces,
maar ook over architectuur en lifestyle. Bovendien sluiten wij aanvullende informatie en omschrijving bij. Wilt u alvast een voorproefje? Bekijk dan de online preview.

Peroonsgegevens

Aanhef *

Voorletter(s)*
Achternaam *

Contactgegevens

E-mailadres *
Telefoon *
 
Adres *
Postcode *
Plaats *
Bent u in het bezit van een bouwkavel? *
Waar wilt u gaan bouwen? *
Hoe heeft u ons gevonden? *
 
* Verplicht veld

Bekijk online preview

brochure thumbnail

brochure pagina
brochure pagina
brochure pagina
brochure pagina

Een prachtig boekwerk barstensvol inspirerende voorbeelden

Die langgekoesterde droom gaat eindelijk in vervulling: u gaat een eigen landhuis bouwen. U heeft al een kavel in bezit en wilt binnenkort een keuze maken over het ontwerp van de woning. Vanzelfsprekend wilt u zo’n belangrijke beslissing pas nemen, nadat u eerst rustig alle mogelijkheden heeft bekeken en deze met uw gezinsleden heeft kunnen bespreken. Dan kan onze inspiratiebrochure uitkomst bieden: een 72 pagina’s tellend luxe boekwerk van royaal formaat, met informatie over onze villa concepten, de werkwijze, het bouwproces, architectuur en woontrends. De brochure is eenvoudig aan te vragen met het bovenstaande formulier en wordt geheel kosteloos naar u verzonden. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u alvast een voorproefje? Met de online preview kunt u direct een kijkje nemen in de brochure en de eerste pagina’s doorbladeren.
 

Uw eigen huis ontwerpen was nog nooit zo gemakkelijk 

Bij Villabouw Mattone maken we het u graag zo makkelijk mogelijk. Ook bij het ontwerpen van uw droomhuis. Wij werken graag samen met verschillende architecten. Elke villa wordt met u op maat ontworpen en samengesteld. Dit kan op basis van onze villa concepten of een geheel uniek ontwerp. Bij elke villa wordt een extern architectenbureau betrokken.

 De villa concepten, vernoemd naar Italiaanse steden, dienen als inspirerend uitgangspunt en vormen de basis van uw droomvilla op maat. Neem bijvoorbeeld de Villa Bologna; een klassieke villa welke onder meer kan worden geleverd in notaris uitvoering of jaren ’30 uitvoering. Ook de tijdloze Villa Lucca is met een omwenteling getransformeerd tot de patriciër uitvoering en kan zelfs - door toevoeging van een rieten dak en veranda – worden omgetoverd tot een landelijke cottage uitvoering. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus laat u inspireren en ontwerp zelf de villa van uw dromen. Vrije ontwerpen voor villabouw behoren ook tot de mogelijkheden. Bij Villabouw Mattone denken we met u mee wat betreft nauwkeurig advies op maat van droom-naar woonbeleving.