Maak kennis met uw inspirerende mogelijkheden...

Allerlei gesprekken voorafgaand aan het bouwen van een woning zijn zeker zeer waardevol. Maar wat is nu beter dan meteen ook te weten over welke materialen u praat. Mattone heeft daarom een showroom waar u verschillende soorten materialen kunt bekijken. Wij willen u daarbij ook graag zo goed mogelijk adviseren over de mogelijkheden die u heeft bij het realiseren van uw droomhuis.Het bekijken van de materialen gaat vaak samen met een van de vervolggesprekken. Uiteraard kunt u tijdens een vrijblijvend gesprek de materialen ook bekijken en zal u hierover advies gegeven worden. 

In de showroom kunt u niet alleen kennis maken met een uitgebreid assortiment materialen, maar krijgt u bovendien een uitstekende indruk van hoe sommige woningonderdelen er uitzien. 

Kom dus naar onze showroom aan de Cypresbaan 36 te Capelle aan den IJssel en laat u informeren, adviseren en inspireren.

(Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, adviseren wij u vooraf telefonisch een afspraak te maken voor een bezoek. U kunt ons bereiken op 010 – 458 40 98 of onderstaand contactformulier invullen)

 


 

Contactformulier

Geslacht *
Achternaam *
Voorletter(s) *
 
E-mailadres *
Telefoon *
 
Onderwerp *
Bericht *
* Verplicht veld