Onze architecten

Mocht u aan de hand van één van de ontwerpen er niet uitkomen, dan kunt u ook kiezen voor een vrij ontwerp van één van de met ons samenwerkende architecten. U kunt ook kiezen voor een woning geheel naar eigen ontwerp van uw eigen architect. Ook dan zijn wij u graag van dienst met alle zekerheden wat betreft financiële afspraken, planning, begeleiding en eindresultaat. Want ook hier geldt ons adagium: "Bouwen op vertrouwen".

Architektenburo Houweling

Architektenburo Houweling ontwerpt al sinds 1974 landhuizen en villa’s en begeleidt veelal ook het hele bouwproces.Van het ontwerp tot aan de oplevering bent u bij ons verzekerd van professionele, onafhankelijke advisering en begeleiding, kwaliteit en maatwerk binnen het budget. Daarbij nemen wij u alle zorg uit handen. Het resultaat is een perfect, duurzaam en onderhoudsvriendelijk pand met een unieke uitstraling, daar kunt u bij ons op rekenen. Met verschillende architecten in dienst en in totaal 12 medewerkers, kunnen wij de traditionele, landelijke stijlen perfect uitwerken. Uiteindelijk moet de stijl van de woning zo bij u passen dat u zich er helemaal in thuis voelt.

Architektenburo Roos en Ros

Sinds 1977 houdt ons architectenbureau zich bezig met architectonische werkzaamheden in de ruimste zin van het woord. Bewust is afgezien van specialisatie in één bepaalde richting, zodat het opdrachtenpakket een gevarieerd beeld te zien geeft. Aan de ene kant kleinschalige, fijngedetailleerde ontwerpopgaven en aan de andere kant geavanceerde, grootschalige bouwopdrachten.

Hans Ruijssenaars architecten

Hans Ruijssenaars architecten zet zich al 40 jaar in voor de kwaliteit van de gebouwde omgeving. Met deze rijke ervaring en de wetenschap dat iedere opgave uniek is, zetten wij ons in om ook op uw vragen een optimaal antwoord te geven. Met een deskundige, zorgvuldige aanpak bij het ontwerp- en het bouwproces en een goede samenwerking in het team kunnen wij maatwerk en hoogwaardige kwaliteit leveren op basis van een mooi en samen gedragen ontwerp.

MoederscheimMoonen architects

MoederscheimMoonen Architects is in 2005 opgericht door Erik Moederscheim en Ruud Moonen. Kenmerkend voor de stijl van ons bureau is een modern lijnenspel en het creëren van eenheid en rust; eigentijdse architectuur met veel aandacht voor het wooncomfort en bouwkundige topkwaliteit. Samen met Villabouw Mattone dragen we zorg voor een inspirerend proces waarbij uw eigen specifieke moderne woonwensen realiteit worden.

Van der Padt & Partners architecten

Van der Padt & Partners is een middelgroot architectenbureau in de Alblasserwaard sinds 1971. Onze doelstelling is om uw wensen op een zo verantwoorde wijze te vertalen, zodat uw droomhuis ook perfect past in de omgeving. Vanuit deze visie ontwerpen wij uw droomhuis met veel aandacht voor detaillering.

Vasco da Silva architects

Vasco da Silva is oprichter van het sinds 1990 in Rotterdam gevestigde bureau. Met ruim 20 jaar werkervaring heeft het bureau een duidelijk eigen handschrift ontwikkeld met referenties aan Frank Lloyd Wright, Le Corbusier en Gerrit Rietveld. Uw woonwens is voor ons het centrale punt van de ontwerpopgave en van daar uit zoeken wij samen met u naar het unieke, het eenmalige van de opdracht.