Ons portfolio

Is uw oog al gevallen op één van onze villa concepten of weet u nog niet welke villa bij u past? In dit totaaloverzicht kunt u al onze opgeleverde projecten bekijken. Handig ter inspiratie én om een goed beeld te krijgen van wat er allemaal mogelijk is. Klik rechts op de verschillende bouwfases, voor een duidelijk beeld van de verschillende stadia in het bouwproces.

Uw eigen woning ontwerpen: welke bouwstijl?

 
Heeft u allang gekozen voor de bouwstijl van uw villa of weet u het verschil nog niet tussen klassiek en jaren 30? Op welk punt in de ontwerpfase u zich ook bevindt, wij bieden u graag een helpende hand of een duwtje in de juiste richting met inspirerende voorbeelden van ons werk. Op deze pagina kunt u ons portfolio bekijken; een totaaloverzicht van alle villa’s die wij tot op heden hebben gerealiseerd. Twijfelt u over een rieten dak, of wilt u zien welk effect een extra veranda heeft op de algehele aanblik? Of houdt u van een jaren 30 stijl en wilt u alle verschillende villa’s in deze stijl onderling kunnen vergelijken? Hoe specifiek uw vraag ook is, met het handige filtermenu kunt u eenvoudig en snel de getoonde selectie aanpassen naar uw behoeften. Voor meer foto’s en details, klikt u op de afbeelding van de betreffende villa.


Meer informatie of persoonlijk advies nodig?

Bent u benieuwd naar de materialen die wij gebruiken, heeft u behoefte aan vrijblijvend advies, of wilt u een deskundig antwoord op uw specifieke vraag? Kom dan eens op bezoek in onze showroom in Capelle aan den IJssel en laat u door onze ervaren medewerkers informeren. U kunt hiervoor een afspraak maken via het online contactformulier of telefonisch op: 010 – 458 40 98 (bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren). Indien u onze inspiratiebrochure wilt ontvangen, kunt u het brochure aanvraagformulier invullen. Dan krijgt u deze luxe brochure geheel kostenloos toegezonden.  En als u op de hoogte wilt blijven van de laatste trends, ontwikkelingen en geplande evenementen, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief. Voeg hiervoor uw e-mailadres toe aan onze mailinglijst met het selectievakje onderaan het brochureaanvraagformulier.