Villa Ravenna

Een robuuste en statige villa.

Deze robuuste en statige villa refereert wat architectuur betreft vooral aan de tegenwoordig zo geliefde bouwstijl uit de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw. Een stijl die gekenmerkt wordt door forse kappen met flinke houten goten, ramen met roedenverdeling en fraai verzorgd metselwerk met mooie details, zoals hanenkammen.

Villa Ravenna heeft in de standaard uitvoering een beukbreedte van 7.50 meter en een aangebouwde garage, c.q. berging. De grote entreehal met garderobe ligt centraal. Aan de voorzijde bevindt zich een royale woonkamer, aan de achterzijde een ruime open keuken met openslaande deuren naar uw achtertuin. Op de verdieping bevinden zich drie ruime (slaap)kamers en de badkamer.

Meer mogelijkheden
U kunt ook kiezen voor een royalere uitvoering van de Villa Ravenna. Kiest u voor een uitvoering met bijvoorbeeld een beukbreedte van maar liefst 8.50 meter, een borstwering en een 55 graden dakhelling dan wordt niet alleen uw leefruimte flink groter, maar worden ook uw mogelijkheden groter. Zo kunt u ervoor kiezen de entreehal te verkleinen en de royale woonkamer aan de tuinzijde te situeren, waardoor u heerlijk tuingericht woont. Op de verdieping kan door de grotere beukbreedte een extra (slaap)kamer gecreëerd worden.