Villa Bologna

Technische gegevens basisontwerp

Inhoud 655 m3
Bruto vloeroppervlak 255m2
Dakhelling 40 graden
Aantal kamers woonkamer / keuken
3 slaapkamers
zolder vrij indeelbaar

Villa Bologna

De Villa Bologna is een klassieke villa, die over drie verdiepingen alle ruimte biedt aan uw woonwensen.

Deze villa is er in diverse uitvoeringen, elk met hun eigen specifieke uitstraling. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een uitvoering à la Frank Lloyd Wright. Dit is de ultieme dertiger jaren woning met een grote kap met forse overstekken, overhoekse raampartijen en een geprononceerde entree met luifel. Een villa met mooie verhoudingen, een uitermate chique uitstraling en een zee van ruimte.

De villa heeft op de begane grond aan de voorzijde een royale woonkamer en aan de achterzijde een open eetkeuken. Deze is tuingericht gesitueerd en heeft openslaande deuren naar uw achtertuin. Aan de zijkant van de woning bevindt zich de royale hal met een garderobe en een trap naar boven. Naast de centrale entree met hal bevindt zich aan de voorzijde een plezierige werkkamer die de woning ook uitermate geschikt maakt voor kantoor aan huis.Op de eerste verdieping van de Villa Bologna bevinden zich drie royale (slaap)kamers en een badkamer. Op de tweede verdieping is ruimte voor inspirerende indelingsmogelijkheden.

Een andere mogelijkheid waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de plattegrond van de Villa Bologna is de notaris uitvoering. Door de 90° gedraaide plattegrond ontstaat een statige, symmetrische villa over drie woonlagen met een klassieke uitstraling en een zee aan ruimte.