Villa Lucca

Technische gegevens basisontwerp

Inhoud 495 m3
Bruto vloeroppervlak 202 m2
Dakhelling 50 graden
Aantal kamers woonkamer
keuken
2 slaapkamers

Bekijk het fotoalbum

Villa Lucca

Deze villa biedt door zijn praktische indeling volop woonplezier...

Dankzij de aan de zijkant gepositioneerde entree, profiteert u aan de voorzijde optimaal van de flinke beukbreedte van 7.50 meter. Terwijl u aan de achterzijde beschikt over een ruime open keuken met openslaande deuren naar uw achtertuin. In de ruime entreehal met garderobe bevindt zich de trap naar de bovenverdieping, waar u twee (slaap)kamers en een badkamer aantreft.

Afhankelijk van de door u gekozen grootte biedt de Villa Lucca volop gebruiksmogelijkheden. Kiest u bijvoorbeeld voor een  beukbreedte van 8.40 meter en een diepte van 13 meter, dan biedt de Villa Lucca niet alleen meer ruimte, maar ook meer indelingsmogelijkheden. Een studeerkamer op de begane grond betekent een extra (slaap)kamer/hobbyruimte op de verdieping. 

De Villa Lucca leent zich uitstekend voor verschillende uitvoeringen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een patriciëruitvoering. Hierbij is de  plattegrond een kwartslag gedraaid en bevindt de entree zich centraal aan de voorzijde, waardoor het klassieke aspect van de villa wordt benadrukt. Door de constructieve borstwering en plaatsing van een drietal dakkapellen, kunt u dit aspect verder onderstrepen. Tevens beschikt u over meer licht en ruimte op de verdieping. Ook leent de Villa Lucca zich uitstekend voor een uitvoering in cottagestijl. Met een rieten dak en andere kenmerkende aspecten van deze Engelse landschapsstijl, zoals een uitgebouwde erker met ramen die een roedenverdeling hebben en een ruime veranda, waar u volop van het buitenleven kunt genieten.