Villa Milano

Technische gegevens basisontwerp

Inhoud 575 m3
Bruto vloeroppervlak 194 m2
Dak plat dak
Aantal kamers woonkamer / woonkeuken
3 slaapkamers / garage
berging

Bekijk het fotoalbum

Villa Milano

Volop mogelijkheden voor meer woongenot...

Voor Villabouw Mattone heeft MoederscheimMoonen de Villa Milano ontwikkeld; "Een woning die de moderne geest van deze Noord-Italiaanse stad weerspiegelt". Het ontwerp is opgebouwd als een heldere hoofdmassa uit stucwerk, waaruit grote vlakken zijn gesneden die zijn ingevuld met afwisselend een houten gevelbekleding en glazen puien. Het ontwerp toont in de geest van het modernisme, sobere, geometrische basisvormen en een plat dak, in combinatie met een heldere, functionele plattegrond.

De Villa milano heeft een beukbreedte van 7.50 meter en een woningdiepte van meer dan 11 meter. In de woning bevindt zich een ruime, open keuken en een royale woonkamer en heeft openslaande deuren naar de achtertuin. Op de verdieping van de Villa Milano vindt u drie ruime (slaap)kamers, een badkamer en een berging.

De Villa Milano is naast een concreet ontwerp vooral ook een visie. Een startpunt van waaruit u als opdrachtgever samen met Villabouw Mattone en MoederscheimMoonen aan tafel kunt. Een gesprek waaruit u uw eigen specifieke moderne woonwens en materialisering tot realisatie kunt brengen. Niet voor niets stellen de ontwerpers dat een particulier woonhuis is, "als een maatpak", waarin je je als bewoner thuis voelt en waarin uw eigen ruimtelijke ideeën tot uitdrukking zijn gekomen.