Villa Modena

Technische gegevens basisontwerp

Inhoud 575 m3
Bruto vloeroppervlak 194 m2
Dak plat dak
Aantal kamers woonkamer / woonkeuken
3 slaapkamers
garage / berging

Bekijk het fotoalbum

Villa Modena

Deze fraaie villa is een ontwerp van Joep Damstra, Hans Ruijssenaars Architecten.

Met dit ontwerp geeft Villabouw Mattone invulling aan potentiële opdrachtgevers die zich aangetrokken voelen tot een modern vormgegeven villa. Villa Modena onderscheid zich van andere villa's als het gaat om een optimale beleving van het daglicht. Waar u zich in de villa ook bevindt: "Het daglicht dringt diep door en geeft een heerlijke, frisse beleving van wonen".

De Villa Modena biedt alle ruimte om een moderne villa met bijzondere details te creëren. Deze moderne villa heeft strakke, ranke overstekken en grote raampartijen. Verder biedt de Villa Modena een ruime keuze aan materialisering om de villa aan te kleden.

De Villa Modena is een woning met mooie verhoudingen, bijzondere detailleringen en ruim van opzet. Deze villa heeft een beukmaat van 7,5 meter en een lengte van 11,3 meter. Op de begane grond vindt u aan de voorzijde de royale eetkeuken en aan de achterzijde een royale woonkamer met een directe toegang tot de achtertuin. Aan de zijkant van de woning bevindt zich de hal met de garderobe en de trap naar de verdieping. Op de verdieping van de Villa Modena bevinden zich
3 slaapkamers, een badkamer, een bergkast/ technische ruimte en vanaf de achtergelegen slaapkamer toegang tot het overdekte balkon.