Architect in huis

’’Mattone is architect, aannemer en uitvoerder in één. Zo weet je precies wat jouw woning gaat kosten.’’
Mattone architecten in huis

Wij bieden een totaalpakket zonder verrassingen

Wanneer je van plan bent om een eigen huis te laten bouwen en je specifieke woonwensen hebt, kom je terecht bij een architect. Deze architect heeft alle kennis in huis om jouw droomwoning op papier te zetten en hij of zij laat je nadenken over hoe je de woning het liefst gaat gebruiken en welke materialen je kiest. Met een architect in de arm, weet je zeker dat jouw eigen huis wordt ontworpen zoals jij dat wenst. Eén ding is echter altijd onzeker wanneer je een ontwerp laat maken door een architect, namelijk de uiteindelijke kosten. Een architect maakt een bepaalde schatting van wat het realiseren zal kosten, alleen is het altijd aan de opdrachtgever om een daadwerkelijke overeenkomst te sluiten met een bouwer over deze prijs. Er kunnen dus geen rechten worden ontleend aan de kostenraming van een architect en dat is waar de droom van het bouwen van een eigen huis soms uiteenspat, want de daadwerkelijke kosten van het realiseren van jouw woning kunnen weleens afwijken van wat een architect van tevoren inschat.

Bij Mattone tackelen we dat probleem heel simpel: wij hebben onze eigen architecten in huis. Je klopt aan met een idee en samen met onze architect werk je dat uit tot een ontwerp en bijbehorende kostenraming. Deze kostenraming klopt altijd, omdat onze architecten alle details nauwkeurig kunnen doorberekenen, aangezien Mattone ook de uitvoerende partij is. Dit maakt het bouwen van een eigen woning of villa een positief avontuur, waarbij je niet voor financiële verrassingen komt te staan.

De voordelen op een rijtje van de architecten van Mattone

  • De architect van Mattone weet exact wat de bouwer kán en mag bouwen.

  • De kosten kunnen nauwkeurig worden berekend (alles in eigen beheer).

  • Als opdrachtgever ben je niet verantwoordelijk voor (financiële) afspraken tussen diverse partijen, zoals wél het geval is wanneer je zelf een architect en een aannemer inschakelt.

  • Je houdt hierdoor meer ruimte en rust over om na te denken over hoe jij de woning het liefst gaat gebruiken, want je hebt minder kopzorgen.

Vrijblijvend kennismaken

Nu vraag je je misschien af: hoe weet ik of de architecten van Mattone bij mij passen? Om te zien of er een klik is, maken we eerst een vrijblijvende afspraak waarin we elkaar beter leren kennen. Onze architect wil graag iets persoonlijks van de opdrachtgever terug laten komen in het ontwerp. Uiteraard wordt er uitvoerig meegedacht over de bruikbaarheid van de woning voor optimaal comfort én er wordt rekening gehouden met de omgeving van de locatie, zodat jij als opdrachtgever tevreden bent, maar ook de bewoners in de omgeving de meerwaarde zien van het ontwerp.

Wil je meer weten over onze eigen architecten? Neem dan contact met ons op en we vertellen je er graag over.

’’Venustas (schoonheid), utilitas (bruikbaarheid) en firmitas (duurzaamheid) spelen voor onze architecten een grote rol bij het maken van het ontwerp.’’

Magazine vol inspiratie