Mattone. Bouwmeesters van Zorgvastgoed
Bouwmeesters van

Zorgvastgoed

Een onderbouwde missie

Huisvesting vormt één van de belangrijkste basisbehoeften van ieder mens. Je hoeft het nieuws maar aan te zetten of je hoort over het woningtekort in Nederland. Maar wist je ook dat het tekort aan zorgwoningen (waar 24 uur per dag zorg mogelijk is) nog groter is dan het huidige woningtekort?

Als bouwmeesters houden we ervan om die basisbehoefte in te vullen met unieke woningen, maar ook met zorgvastgoed, die optimaal tegemoet komen aan de woondromen van de toekomstige bewoners en ruimte bieden voor liefdevolle en betrokken zorg.

Daarom starten we ieder project met drie vragen. Wat is de brede maatschappelijk vraag? Wat is de vraag uit de markt? En wat is passend bij deze locatie?

We verliezen de praktische vertaling van persoonlijke ideeën en wensen daarbij niet uit het oog. Op deze manier staat kwaliteit voorop, bij welke ontwikkeling dan ook. Ontwerp, programma, uitstraling en afwerking zijn dan in balans en staan garant voor levenslang woongenot.

We doen het niet alleen

Onze specialisatie ligt in het ontwerpen en realiseren van (zorg)woningen die doen verwonderen en zorgen voor levenslang woonplezier. Dat doen we op het gebied van zorgvastgoed niet alleen.

Samen met Lambrane Ontwikkeling en VSAP Architects & Planners leveren we bij ieder project maatwerk. Of je nu op zoek bent naar een turn-key zorgcomplex op huurbasis of als koopobject, of naar een uitvoerder van je eigen bouwproject, Mattone Bouwmeesters is jouw ideale partner.

Image2_klein
Impressie 4_klein
Impressie 6_klein
Image2_klein

Kennismaken met Mattone Bouwmeesters

Heb je interesse in ons als bouwbedrijf, aannemer of architect? Of je nu nog in de oriënterende fase zit of al in het bezit bent van een kavel of architectonische tekeningen; wij gaan graag met je in gesprek. Wij hebben alles in huis: van architecten, timmermannen, calculatoren en projectmanagers tot aan office managers.

Mattone Bouwmeesters is jouw partner om elk zorgvastgoedproject tot een succes te maken! Graag wisselen we eens ideeën uit over jouw project.

Ontdek het Mattone gevoel