Luxe villa's die doen verwonderen
Bouwmeesters van

Villa's die doen verwonderen

’’Verwondering begint bij details, charme en authenticiteit. De glinstering in je ogen van trots.’’
Luxe villa in de duinen

Expert in villabouw

Op zoek naar het juiste bedrijf om jouw villa te laten bouwen? Mattone Bouwmeesters is al 20 jaar expert in het ontwerpen en bouwen van exclusieve villa’s en woningen die alle woonwensen overtreffen. We denken niet graag in hokjes als 'landelijke villa', 'villa in jaren '30 stijl', 'moderne villa' of 'schuurwoning'. Tijdens de eerste gesprekken weten onze ontwerpers al jouw woonwensen boven tafel te krijgen. Ook die waar je nog niet eerder over hebt nagedacht.

Zo creëren we woningen die garant staan voor ultiem woongenot. Luxe villa’s die doen verwonderen. Niet voor niets noemen we onszelf ‘bouwmeesters’, want de liefde voor het creëren van verwondering zit diep.

Wij zijn dus niet alleen een bouwbedrijf dat uitvoert, maar we denken vanaf het eerste moment met je mee en blijven dat doen tot je de sleutel in handen hebt. Dit doen we met:

  • In-house architecten

  • Bevlogen vakmensen

  • Onze unieke aanpak van ontwerp tot realisatie

Samen met onze opdrachtgevers bouwen we dagelijks aan de monumenten van de toekomst!

Een greep uit ons werk

Krijg het Mattone gevoel

Wij maken van bouwen een feestje

Wij maken van bouwen een feestje!

Bij zelf bouwen denk je misschien aan oneindig veel vragen, slapeloze nachten en kopzorgen. Wij willen dat het bouwen van een eigen woning vooral een uniek avontuur is waar je met een fijn gevoel op terugkijkt.

Daar doen we bij ieder project ontzettend hard ons best voor. Dankzij de experts die we in dienst hebben en de vaste partners met wie we al jaren samenwerken, nemen we vrijwel alle zorgen weg die je kunt hebben tijdens het bouwen van een eigen huis.

Van A tot Z heb je bij ons één contactpersoon bij wie je altijd terecht kunt met vragen of twijfels. Zo voel je je gehoord en zeker in elke stap van het proces, want je bent altijd op de hoogte tijdens het bouwen van jouw woondroom.Dus ja, het bouwen van een eigen huis wordt met Mattone echt een feestje!

Van ontwerp tot sleuteloverdracht. Mattone Bouwmeesters

Een overzichtelijk bouwproces

Een villa bouwen doen we samen. Althans, wel bij Mattone. Het creëren van een villa met het ultieme thuisgevoel begint al bij de kennismaking. En dat begrijpen wij als villabouwer al geen ander.

Het bouwproces bestaat uit 6 fases. Stap voor stap begeleiden we je in dit proces, zodat je weet waar je aan toe bent. De verschillende fases zijn:

  1. Kennismaking

  2. Inventariseren woonwensen

  3. Ontwerpfase

  4. Voorbereiding van de bouw

  5. Bouwfase

  6. Nazorg

Nieuwsgierig naar de de uitleg die bij iedere stap hoort? Lees dan meer over onze werkwijze.