39 vrije bouwkavels te koop

Vrij wonen tussen het groen in Waddinxveen?

Nieuws
't suyt kavels

Vrije bouwkavels 't Suyt 2

Op zoek naar een zelfbouwkavel? Lees dan verder, want in de nieuwe woonwijk ’t Suyt 2 aan de westrand van Waddinxveen, tussen de Plasweg en de Onderweg, kun je binnenkort je droomvilla bouwen. Een unicum, met maar liefst 39 zelfbouwkavels waarvan de eerste 25 bouwkavels, nu in verkoop zijn.

Vrijstaande- of twee-onder-één-kapwoningen

’t Suyt 2 wordt een woonwijk met 160 woningen. Daarvan worden 39 zelfbouwkavels aangeboden als vrijstaande woningen of twee-onder-één-kapwoningen. Dat gebeurt in 2 fases.

Begin juni gaan de eerste 25 kavels in verkoop. Tien ervan zijn bestemd voor de bouw van twee-onder-één-kapwoningen en vijftien kunnen ingevuld worden als vrijstaande woning.

Alle kavels kijken uit op groen en/of water. De kavels voor de twee-onder-één-kapwoningen variëren van 293 m² tot 450 m². De kavels voor de vrijstaande woningen zijn er vanaf 427 m² tot 788 m².

Groen wonen in waddinxveen

Een groene wijk

’t Suyt 2 wordt een woonwijk met een groen hart: omringd door water en natuur en er komen verschillende soorten planten en bomen. Die passen bij de verschillende wijkjes, die ieder hun eigen uitstraling krijgen. De bomen en planten zijn zó gekozen dat er het hele jaar wel iets in bloei staat. En wist je dat er ook een plukbos is in ’t Suyt 2?

Plek voor bijzondere dieren

Voor een aantal dieren is er ook genoeg plek als ’t Suyt 2 klaar is. Er komen bijvoorbeeld nestkasten voor vogels en vleermuizen. En leefruimte voor insecten zoals bijen en vlinders.

De rugstreeppad is een bijzondere bewoner in het gebied. Hij woont hier al een tijdje en wordt goed gevolgd door een ecoloog (iemand die planten en dieren bestudeert in de natuur). Voor de padden zijn speciale poeltjes ingericht waar ze goed in kunnen leven, nu maar ook in de toekomst.

Bij de inrichting van het openbaar gebied in de wijk komen er ook eigen waterplekken voor deze speciale pad. Zo kan de rugstreeppad overal naartoe in ’t Suyt 2.

Mattone Bouwmeesters

Mattone Bouwmeesters: jouw ideale bouwpartner voor 't Suyt 2

Behalve dat wij al ruim 20 jaar ervaring hebben in het realiseren van villa's die doen verwonderen, hebben we ook in deze wijk in Waddinxveen al enkele unieke villa's mogen realiseren.

De omgeving, de grond, de regelgeving en de mogelijkheden zijn ons dus al bekend. We durven dan ook met zekerheid te zeggen dat wij de ideale partner zijn om ook jouw droomwoning daar te realiseren. Van ontwerp tot oplevering!

Ontdek je mogelijkheden vooraf

Er is een flinke diversiteit aan woonwensen mogelijk door de unieke landschappelijke ligging en het waterrijke gebied. Kavels dragen bij aan de verwezenlijking van enkele van deze woonwensen. Elk kavel heeft specifieke kwaliteiten, maar dit betekent ook dat niet elke kavel geschikt is voor elk type woning.

Wij kunnen je goed helpen bij het uitzoeken van alle mogelijkheden. Of je nu nog aan het oriënteren bent, of al bent ingeloot, je kunt bij ons (vrijblijvend) terecht om samen met een van onze architecten alvast goed de mogelijkheden van de kavel te bestuderen.

Bouwmeesters van huis uit

Leer ons alvast wat beter kennen

Wij zijn al 20 jaar expert in het ontwerpen en bouwen van exclusieve villa’s en woningen die alle woonwensen overtreffen. Luxe villa’s die doen verwonderen en zorgen voor jarenlang woonplezier.Niet voor niets noemen we onszelf ‘bouwmeesters’, want de liefde voor het creëren van verwondering zit diep.Wij zijn niet alleen een bouwbedrijf dat uitvoert, maar we denken vanaf het eerste moment met je mee en blijven dat doen tot je de sleutel in handen hebt.Ontdek meer over onze:

Alvast inspiratie opdoen?