Wonen in luxe aan het water?

Exclusief verkoopevent 'River Estates'
Datum: Donderdag 5 september
Tijd:
18:00 - 22:00 uur
Locatie: Restaurant Le Barrage, Alblasserdam

Event

Op 5 september 2024 ben je van harte welkom op het exclusieve verkoopevent van het fantastische project The River Estates. Ontdek de unieke mogelijkheid om je droomhuis te bouwen op één van deze 8 prachtige zelfbouwkavels aan de levendige rivier de Noord.

Realiseer jouw droom­villa aan rivier de Noord

Stel je je voor: wakker worden en de zon zien schitteren over het water als je de gordijnen open doet, of 's avonds bij zonsondergang genieten van een goed glas wijn op het terras met vrienden. Deze ongeëvenaarde ervaring wordt werkelijkheid met The River Estates: een exclusief project direct aan rivier de Noord. Hier realiseer je jouw luxe droomvilla, omringd door water en natuur. Een unieke plek waar wonen aan het water een nieuwe dimensie krijgt.

Informatie en inspiratie

Ontmoet het verkoopteam en ontvang de luxe brochure met uitgebreide informatie over de zelfbouwkavels en de unieke mogelijkheden die The River Estates biedt.

Ontdek het project in Virtual Reality

Met VR-brillen kun je The River Estates beleven in 360º en krijg je een realistisch beeld van de luxe en ruimte.

Droomhuis aan het water

Ontdek hoe je jouw droomhuis kunt realiseren op één van de mooiste locaties aan het water, nabij het bruisende Rotterdam.

Advies op maat

Wij zijn zelf ook aanwezig om je vrijblijvend te adviseren over het ontwerpen en bouwen van jouw droomvilla. Zo voldoet de woning volledig aan je wensen.

River estates 4 (1)
River Estates 2
River Estates 1
’’Wonen in luxe en stijl, met alle voorzieningen binnen handbereik.’’

De ligging

Wonen aan de rivier biedt, naast een unieke woonervaring, talloze mogelijkheden voor liefhebbers van watersport en varen. Met je eigen boot direct aan het water kun je met vrienden spontane vaartochten maken naar Kinderdijk, de Dordtse en Brabantse Biesbosch. Binnen korte tijd is ook het bruisende hart van Rotterdam te bereiken. Ideaal voor een ontspannen dagje uit.

Grijp deze unieke kans om alles te ontdekken over dit exclusieve project tijdens ons verkoopevent en stel al je vragen direct aan onze deskundige bouwmeesters. 

Kenmerken

  • De kavels bieden riante bouw­mogelijkheden tot 1.800 m³, inclusief opties voor unieke extra’s zoals een kelder, dakterras, inpandige garage en bootlift.

  • Elke kavel wordt ontsloten via een parallelweg langs de dijk, waardoor privacy en exclusiviteit gewaarborgd zijn.

  • Gunstige ligging, fantastisch uitzicht op de rivier en natuur aan de overzijde, goede bereikbaarheid vanaf de A15 en diverse voorzieningen op fietsafstand.

Unieke locatie

The River Estates in Alblasserdam heeft uitstekende verbindingen naar andere steden, zowel over de weg als met het openbaar vervoer. De locatie ligt gunstig nabij de snelweg A15, waardoor steden zoals Rotterdam, Dordrecht en Gorinchem snel en gemakkelijk bereikbaar zijn. 

De omgeving is rijk aan cultureel erfgoed, met de bekende molens van Kinderdijk op slechts enkele minuten fietsen. Alblasserdam beschikt over alle voorzieningen die je nodig hebt, zoals supermarkten, winkels en diverse restaurants, allemaal binnen minuten bereikbaar met de fiets.