Exclusief wonen aan de rivier in Alblasserdam?

Nieuws

Zie je het al voor je?

Je wordt wakker en kijkt uit op de langsvarende schepen op de Noord (vroeger de Oude Merwede). De haven van Ridderkerk ligt aan de overkant en het Unesco werelderfgoed ‘de molens van Kinderdijk’ geven een prachtig aanzicht in de nabije omgeving. Je pakt de fiets en rijdt vanaf je woning over de veilige fietsroute door de Alblasserwaard. Met veel groen in een parkachtige omgeving.

Kom dan langs op de open dagen op 7 en 8 oktober en maak kennis met de ontwikkelaars en Mattone Bouwmeesters onder het genot van een hapje en een drankje.

Adres: West Kinderdijk, op het voormalige Mercon Kloos terrein, in Alblasserdam.

Uitzicht langs de grote rivier de Noord met een op jouw kavel naar eigen wens gebouwde riviervilla. Waar kan dat nog? Op dit oude Kloos Hollandia terrein zijn een 8-tal kavels beschikbaar tussen de 1.043 – 1.710 m2 groot in het project Alblasapart.

Wij van Mattone Bouwmeesters hebben 20 jaar ervaring met het ontwerpen én bouwen van unieke villa’s. We zijn expert in het bouwen van woningen die alle woonwensen overtreffen. Luxe villa’s die doen verwonderen. Niet voor niets noemen we onszelf ‘bouwmeesters’, want de liefde voor het creëren van verwondering zit diep. We zijn niet alleen een bouwbedrijf dat uitvoert, maar dat meedenkt vanaf het eerste moment.

Ben je dus op zoek naar een betrouwbare partner voor het realiseren van jullie unieke riviervilla? Kom dan langs op een van de open dagen. We gaan graag met je in gesprek over alle mogelijkheden!

Leer Mattone kennen als ideale bouwpartner