Mattone Bouwmeesters:

Hofleverancier van villa's in Nesselande

Nieuws
’’Ik kom jullie naam overal tegen in Nesselande, maar online zie ik alleen maar anderen die reclame maken over de kavels die vrijkomen. Moeten jullie ook niet eens van je laten horen?’’

Deze vraag kregen we van een opdrachtgever. En omdat we graag en goed luisteren naar onze klanten hebben we deze bescheiden pagina geschreven.

Kavel Waterwijk Nesselande

We weten het zeker, we zijn hofleverancier van Nesselande als het om villa’s gaat. Je kunt er bijna niet omheen, als je rondwandelt in het gebied van Nesselande zie je onze bouwborden steeds vaker op poppen. We hebben sinds het ontstaan van dit gebied al rond de dertig villa’s mogen bouwen. Daar zijn we natuurlijk trots op. Vandaar dat we dat graag aan iedereen vertellen. We hebben enkele door ons gerealiseerde Villa’s uitgelicht, kijk maar naar de foto’s.

Al sinds het ontstaan van de wijk Nesselande, is Mattone hofleverancier van villa’s en vrijstaande woningen in Nesselande, Rotterdam. Het is dan ook de hoogste tijd om iets terug te doen voor Nesselande, Het gebied dat zo belangrijk voor ons is. Daarom brengen we de nieuwe kavels van WATERWIJK NESSELANDE graag bij je onder de aandacht. De 18 kavels liggen aan de Aelbert van Spanjekade en Wilhelmina Voorwindenkade. De inschrijving voor de loting sluit op 27 september van dit jaar. De loting is al op 29 september.

Wonen in Waterwijk

Waterwijk is het eilandenrijk van Nesselande. Sommige kavels zijn privé-eilandjes. Er zijn ook grotere eilanden met meerdere kavels erop, altijd grenzen ze aan het water. Wat is er leuker dan een villa kopen die past bij jouw sloep?! Droom je over een moderne, rietgedekte villa of juist van een kubistische vrijstaande woning met strakke lijnen? Alles is mogelijk, in elke stijl. Met elkaar creëren we de villa van jouw dromen om echt in te wonen.

We nodigen je uit om samen met ons een wandeling te maken door het gebied van Waterwijk Nesselande. Zo kunnen we elkaar beter leren kennen en jou inspireren met de villa’s die we reeds gebouwd hebben in Nesselande. 

nesselande12
nesselande11
nesselande06
nesselande04
nesselande03
nesselande02
nesselande01