Jouw droomhuis Achter de Duinen?

Mattone Bouwmeesters is jouw partner voor het hele traject!

Nieuws

Wonen aan zee

Het project 'Kavels achter de Duinen' bevindt zich tussen de Haagweg, Plaats Langeveld en de Oorberlaan in de nieuwe wijk Westmade-Noord in Monster. Een werkelijk unieke plek in vele opzichten.

Nergens anders in Nederland wordt er zo dicht bij de Noordzee en haar geweldige duingebied de mogelijkheid geboden om zelf een droomhuis te bouwen op een kavel. Kies voor een sportief, ontspannen buitenleven in een huis naar eigen ontwerp.

Kavels Achter de Duinen is niet alleen maar strand, zee en duinen. Park Madestein en Landgoed Ockenburgh liggen ook heel dichtbij. Een heerlijke plek om te wandelen en de rijke historie van het gebied te proeven. 

Winkels en scholen in de buurt

Het centrum van Monster ligt op fietsafstand. Ideaal voor de boodschappen én de kinderen kunnen hier naar school. In Monster alleen al zijn 4 basisscholen (waaronder een Montessorischool) en in het nabijgelegen ‘s-Gravenzande, Naaldwijk en Den Haag is ook volop keuze in middelbare scholen.

Voor de ‘kleintjes’ zijn er ook in Loosduinen mogelijkheden. Gaan de kinderen studeren? In de buurt bieden Den Haag, Delft, Leiden en Rotterdam volop studiemogelijkheden, zelfs als de voorkeur uitgaat naar een internationale school. 

De kavels

Kavels Achter de Duinen bestaat uit 60 zelfbouwkavels met oppervlakten vanaf 365 tot circa 850 m². De kavels gaan gefaseerd in de verkoop. De tuinligging van alle kavels is wisselend en grotendeels aan het water.

Door de royale oppervlakten is op een mooie dag altijd wel een plek in de zon of de schaduw te vinden. Ga je met Mattone aan de slag? Dan realiseren wij, samen met jou, op deze unieke locatie nabij de kust een huis waar je altijd al van gedroomd hebt.

Weet je niet waar je moet beginnen? Neem dan gerust contact met ons op of kijk verder op onze website. We helpen je vrijblijvend!

’’Wonen aan de zee, bij strand en duinen en het park om de hoek’’

Waarom Mattone Bouwmeesters

In de afgelopen jaren hebben we honderden luxe, maatwerkvilla's ontworpen én gebouwd. Inmiddels zijn we dan ook experts in het realiseren van exclusieve villa’s en woningen die jouw woonwensen overtreffen. Luxe villa’s die doen verwonderen.

Niet voor niets noemen we onszelf ‘bouwmeesters’, want de liefde voor het creëren van verwondering zit diep. Wij zijn niet alleen een bouwbedrijf dat uitvoert, maar we denken vanaf het eerste moment met je mee. Dat doen we met:

  • In-house architecten

  • Bevlogen vakmensen

  • Onze unieke aanpak van ontwerp tot realisatie

Wat kun je verwachten van ons?

De bouwkavels in 'Achter de Duinen' bieden ruimte aan riante villa’s die aan alle wensen van jullie als kopers kunnen voldoen. Bij Mattone ontwerpen wij altijd van binnenuit. Onze in-house architecten gaan graag met je om tafel om al je woonwensen te bespreken. Weet je niet goed waar je moet beginnen? Geen probleem. Wij nemen uitgebreid de tijd om je mee te nemen in alles waar je aan moet denken. De uiteindelijke woonwensen worden vertaald in een vlekkenplan dat we met je bespreken. In deze schets adviseren we waar iedere woonruimte het best tot zijn recht komt op de kavel. Hierbij wordt rekening gehouden met de stand van de zon gedurende de dag en de verschillende uitzichtlijnen.

Inspiratie opdoen?

Neem een kijkje bij onze projecten. Bijvoorbeeld deze moderne villa, midden in de duinen.

Mattone nog beter leren kennen?