Nieuwe vacature: werkvoorbereider gezocht!

Nieuws

Ben jij die bouwprofessional met passie voor uitdagende projecten? Bij Mattone zijn we op zoek naar een gedreven werkvoorbereider die daadkrachtig te werk gaat en energie krijgt van het realiseren van topresultaten! Klaar om jouw skills naar een hoger niveau te tillen?

De functie: werkvoorbereider in de bouw

Als werkvoorbereider bij Mattone Bouwmeesters krijg je een unieke rol binnen ons team. Je bent vanaf de ontwerpfase al nauw betrokken bij de projecten, waardoor je niet alleen meedenkt, maar ook daadwerkelijk invloed hebt op het uiteindelijke resultaat. Jij bespreekt de mogelijke opties met onze opdrachtgevers en werkt deze vervolgens tot in detail uit. Het begeleiden van opdrachtgevers bij het maken van de juiste keuzes behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden.

Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor onderaannemers en leveranciers, en is het cruciaal dat je goed kunt communiceren met diverse partijen. Enige ervaring in een soortgelijke functie is zeker een pré. Je bent besluitvaardig, kunt zelfstandig werken en weet goed om te gaan met verantwoordelijkheid. Oplossingsgericht denken en inzicht hebben in je werk zijn voor jou vanzelfsprekend. Bovendien heb je een passie voor de bouw en geniet je van de uitdagingen die elk project met zich meebrengt.