realisatie Mattone Bouwmeesters

De Commandeur

Vastgoedontwikkeling

Naast het ontwerpen en realiseren van vrijstaande woningen zijn wij ook actief in de ontwikkeling van woningen. Dat doen wij vanuit het zusterbedrijf Lambrane Ontwikkeling. Een ander bedrijf, maar gewoon onder één dak en vanuit dezelfde liefde en passie voor bouwen.

27 luxe appartementen

In De Commandeur hebben wij 27 appartementen ontwikkeld. Bijna alle appartementen hebben woonkamers die op de hoek van het complex liggen en zo licht hebben van twee zijden.

Veel kopers waren positief verrast over onze flexibiliteit in de ontwikkeling. Daar ligt zeker een relatie met onze ervaring met het ontwerpen en realiseren van vrijstaande woningen.

Aandacht voor detail

Bij De Commandeur hebben we gekozen voor een tijdloos ontwerp, we hebben extra geld uitgetrokken voor een hele fraaie steen voor het metselwerk. De gevel verbeeld de kwaliteit waar we voor staan. Ook de balkons zijn heel bewust ontworpen, ruim en met praktische verhoudingen zodat het er op een zomerdag goed toeven is. 27 woningen met 27 enthousiaste kopers, dat geeft energie!

’’Het creëren van een thuis, dat is wat ons drijft. Maar we zijn ons ook bewust van de relatie tussen de nieuwe ontwikkeling en zijn omgeving. Het één staat nooit los van het ander. “’’
Peter Groenendijk
De Commandeur - Wanden Zetten-66
Mattone - De Commandeur- Martijn Roos Photos-3
Commandeur 1

Ontdek het Mattone gevoel