Mediterraanse villa
Ontwerp en realisatie: Mattone Bouwmeesters

Kempische klasse tussen het groen

’’Wanneer creativiteit en vakmanschap elkaar versterken’’

Deze villa ademt romantiek, schoonheid en kwaliteit. De woning verrast en imponeert en kent een bijzonder hoog detail- en afwerkingsniveau, waarbij de parkachtige tuin die de woning omgeeft de lieflijke setting versterkt. Maar nog belangrijker: de villa is de perfecte vertaling van de wensen en dromen van de opdrachtgevers en zorgt dagelijks voor een glimlach bij hen.

Kiezen voor Mattone Bouwmeesters is kiezen voor een uniek ontwerp, totale ontzorging tijdens het gehele proces en een onberispelijke bouw. Ons veelzijdige team verzorgt het gehele ontwerp- en bouwproces. Kwaliteit van a tot z.

Luxe spaanse villa
Britse villa
Kempische villa

Gezelligheid, speelsheid, verrassing en bescheidenheid

Tijdens de persoonlijke gesprekken die ontwerper Kees Spek – samen met bouwbegeleider Ed Vonk nauw bij het project betrokken – met de bewoners voerde, kwamen wat betreft de architectuur van de nieuwe woning woorden als gezelligheid, speelsheid, verrassing en bescheidenheid naar voren. Deze gesprekken vonden plaats in de bestaande woning van de opdrachtgevers, op de kavel van de nieuwe woning en op ons kantoor. Hij vertaalde vervolgens die wensen in een uniek ontwerp in Kempische stijl, dat met de witgeverfde gevelsteen ook de gewenste Gooische stijl benadert en waarin alle wensen zicht- en voelbaar zijn verwerkt.

Margrietsingel4 Barendrechtnewedit-50a
Margrietsingel4 Barendrechtnewedit-23
Margrietsingel4 Barendrechtnewedit-93_klein
’’Een idyllische droomwoning in het groen. Wat een weelde!’’
Luxe inrichting

Een idyllische droomwoning

De voorzijde van de villa heeft met de lage goten een ingetogen karakter. Aan de achterzijde is echter gekozen voor een uitbundigere vormentaal, waardoor het huis aan allure wint. Dankzij het materiaalgebruik en het vakmanschap van onze vakspecialisten straalt het totaalbeeld authenticiteit en klasse uit. De raampartijen zorgen voor een optimale connectie met de parkachtige tuin en een fraaie lichtinval in de woning. Aan de achterzijde is het overdekte terras een verrijking van het totaalbeeld. In het verlengde van de garage ontwierp Kees een heerlijke tuinkamer, waarin de bewoners in alle rust en comfort van de tuin en de omgeving kunnen genieten. Een idyllische droomwoning in het groen. Wat een weelde.

Margrietsingel4 Barendrechtnewedit-63
Margrietsingel4 Barendrechtnewedit-80_klein
Margrietsingel4 Barendrechtnewedit-95_klein
Margrietsingel4 Barendrechtnewedit-91_klein
Margrietsingel4 Barendrechtnewedit-53
Margrietsingel4 Barendrechtnewedit-86

Meer inspiratie opdoen?