Mediterraanse villa
Bouwmeesters van:

Kempische klasse tussen het groen

Ontwerp en realisatie: Mattone Bouwmeesters

’’Wanneer creativiteit en vakmanschap elkaar versterken’’

Deze villa ademt romantiek, schoonheid en kwaliteit. De woning verrast en imponeert en kent een bijzonder hoog detail- en afwerkingsniveau, waarbij de parkachtige tuin die de woning omgeeft de lieflijke setting versterkt. Maar nog belangrijker: de villa is de perfecte vertaling van de wensen en dromen van de opdrachtgevers en zorgt dagelijks voor een glimlach bij hen.

Kiezen voor Mattone Bouwmeesters is kiezen voor een uniek ontwerp, totale ontzorging tijdens het gehele proces en een onberispelijke bouw. Ons veelzijdige team verzorgt het gehele ontwerp- en bouwproces. Kwaliteit van a tot z.

Luxe spaanse villa
Jaren 30 villa
Mattone Bouwmeesters

Gezelligheid, speelsheid, verrassing en bescheidenheid

Tijdens de persoonlijke gesprekken die ontwerper Kees Spek – samen met bouwbegeleider Ed Vonk nauw bij het project betrokken – met de bewoners voerde, kwamen wat betreft de architectuur van de nieuwe woning woorden als gezelligheid, speelsheid, verrassing en bescheidenheid naar voren.

Deze gesprekken vonden plaats in de bestaande woning van de opdrachtgevers, op de kavel van de nieuwe woning en op ons kantoor. Hij vertaalde vervolgens die wensen in een uniek ontwerp in Kempische stijl, dat met de witgeverfde gevelsteen ook de gewenste Gooische stijl benadert en waarin alle wensen zicht- en voelbaar zijn verwerkt.

Van eerste schets tot droomvilla

Villa ontwerp
Villa ontwerp
Villa ontwerp
Luxe villa
Unieke villa
’’Een idyllische droomwoning in het groen. Wat een weelde!’’
Kempische_Villa_9
Kempische_Villa_17
Kempische_Villa_20
Luxe tuinkamer

Een klasse apart

De voorzijde van de villa heeft met de lage goten een ingetogen karakter. Aan de achterzijde is echter gekozen voor een uitbundigere vormentaal, waardoor het huis aan allure wint.

Dankzij het materiaalgebruik en het vakmanschap van onze vakspecialisten straalt het totaalbeeld authenticiteit en klasse uit. De raampartijen zorgen voor een optimale connectie met de parkachtige tuin en een fraaie lichtinval in de woning. Aan de achterzijde is het overdekte terras een verrijking van het totaalbeeld.

In het verlengde van de garage ontwierp Kees een heerlijke tuinkamer, waarin de bewoners in alle rust en comfort van de tuin en de omgeving kunnen genieten. Een idyllische droomwoning in het groen. Wat een weelde.

Luxe tuin
landelijke villa
Jaren 30 villa
Landelijke villa
landelijke villa
Luxe villa

Ontdek het Mattone gevoel