Vacature TImmerman
Vacature

Leerling Timmerman

Wij zijn meer dan uitvoerders van wat een architect bedacht heeft

Is timmeren jouw passie, wil je starten en doorleren bij een erkend leerbedrijf? Dan is de vacature Leerling Timmerman bij Mattone in Capelle aan den IJssel echt iets voor jou!

Het is belangrijk om te blijven leren en jezelf te ontwikkelen. De beste manier om dat te doen, is door als timmerman aan de slag te gaan en tegelijkertijd klassikaal je theorie bij te schaven. Zo combineer je praktijk en theorie en maak je een vliegende start als timmerman binnen een bijzonder bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden.

Bouwmeesterschap

Mattone is geen aannemer, maar een bouwmeester. En dat heeft grote voordelen.

De ontwerpen worden veelal door ons zelf verzorgd. Doordat wij betrokken zijn vanaf de ontwerpfase, hebben wij een betere beleving bij de klant en het ontwerp, waardoor wij in staat zijn om op elk vlak meer te doen dan waar anderen normaal gesproken stoppen. En dat werkt zeker tijdens de uitvoering veel aangenamer!

Mattone heeft geen hiërarchie, maar we werken als een team van specialisten mét elkaar. Het gedroomde eindresultaat is een woning of bedrijfspand waar een opdrachtgever zeer tevreden mee is en wij als team heel trots op zijn.

Wat kan je verwachten van het BBL traject bij Mattone?

Mattone biedt de opleiding leerling-timmerman in een BBL traject van niveau 2 tot 4 aan. Hierbij werk je 4 of 5 dagen in de week, afhankelijk van in welk leerjaar je zit. Het belangrijkste voordeel van een BBL traject is: de geleerde theorie mag je direct toepassen in de praktijk. Je bouwt ervaring op. Niet alleen met de bouwwerkzaamheden, maar ook zullen je communicatieve vaardigheden snel ontwikkelen. Je groeit in je rol op de bouwplaats, wat ook betekent dat je in aanmerking komt met opdrachtgevers, onderaannemers en leveranciers. Je leert al vroeg hoe je moet omgaan met een gezamenlijke verantwoordelijkheid.

Wat vinden wij belangrijk?

Mattone is niet alleen een bedrijf dat prachtige objecten maakt, maar ook een fijne cultuur binnen het bedrijf is voor ons van groot belang. We hechten bijvoorbeeld sterk aan traditionele waarden zoal veiligheid, loyaliteit en verbondenheid. En dragen die waarden ook uit. Zowel richting onze bouwpartners als onze opdrachtgevers. Het is belangrijk dat onze collega’s deze waarden met zich meedragen.

Wat mag je verwachten van Mattone en je collega’s?

Een hecht en jong team dat zich altijd inzet voor het beste eindresultaat: iets om met elkaar trots op te zijn. Daarnaast investeren wij in elkaar door gezellige personeelsuitjes en de standaard vrijdagmiddagborrel. Waar tafeltennis- en darttoernooien plaatsvinden, of één van onze collega’s de PlayStation op de beamer aansluit om vervolgens een potje FIFA te spelen. Onze collega’s zijn meer dan alleen collega’s. We werken met elkaar en hebben plezier met elkaar.

Benieuwd naar je toekomstige collega’s en hun persoonlijke ervaring? Kijk dan eens even bij 'Ons team'!

Projecten

Wij realiseren voornamelijk nieuwbouwprojecten variërend van luxe villa's, bedrijfsgebouwen, sportkantines en appartementencomplexen. Op onze projectpagina kun je verschillende projecten zien.

Ook op onze social media pagina’s zoals Instagram en LinkedIn kan je veel van onze projecten volgen.

Solliciteren

Enthousiast geworden over bovenstaande? Of ben je op zoek naar een leer-werk traject voor timmerman met standplaats Capelle aan den IJssel? Wij willen graag kennismaken met jou om te ontdekken welke mogelijkheden er zijn binnen Mattone. Voel geen drempel om te bellen, maar een e-mail sturen of DM via socials mag uiteraard ook.