Vacature TImmerman

Vacature Timmerman

Wij zijn meer dan uitvoerders van wat een architect bedacht heeft

Wij zijn op zoek naar timmerlieden die ons team versterken en de dromen van onze opdrachtgevers omzetten naar werkelijkheid. Wij zijn op zoek naar juist dié timmerman die hun droom boven verwachting realiseert.

Bouwmeesterschap

Mattone is geen aannemer, maar een bouwmeester. En dat heeft grote voordelen.

De ontwerpen worden veelal door ons zelf verzorgd. Doordat wij betrokken zijn vanaf de ontwerpfase, hebben wij een betere beleving bij de klant en het ontwerp, waardoor wij in staat zijn om op elk vlak meer te doen dan waar anderen normaal gesproken stoppen. En dat werkt zeker tijdens de uitvoering veel aangenamer!

Mattone heeft geen hiërarchie, maar we werken als een team van specialisten mét elkaar. Het gedroomde eindresultaat is een woning of bedrijfspand waar een opdrachtgever zeer tevreden mee is en wij als team heel trots op zijn.

Wat vinden wij belangrijk?

Bouwmeester zijn heeft niet alleen te maken met vakmanschap en betrokkenheid bij het hele bouwproces, maar is ook een kwestie van mentaliteit. We gedragen ons anders dan de doorsnee collega bouwer. We nemen onze verantwoording en denken altijd oplossingsgericht.

Wat mag je verwachten?

Je werkt met een vaste maat en bent verantwoordelijk voor de realisatie van een aangewezen project(-en). Daarnaast ben je op de bouw het aanspreekpunt voor de opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers. En een omgeving waarin een gezonde werkmentaliteit heerst en gecombineerd wordt met veel gezelligheid. Mattone is een bouwfamilie. Benieuwd naar onze collega’s en hun persoonlijke ervaring? Kijk dan eens even bij ons team!

Projecten

Wij realiseren voornamelijk nieuwbouwprojecten variërend van luxe villa's, bedrijfsgebouwen, sportkantines en appartementencomplexen. Op onze projectpagina kun je verschillende projecten zien.

Ook op onze social media pagina’s zoals Instagram en LinkedIn kan je veel van onze projecten volgen.

Solliciteren

Enthousiast geworden over bovenstaande? Zou je graag eens jouw ervaringen met ons willen delen? Neem dan gerust eens contact op, op de manier die jij prettig vindt. Voel geen drempel om te bellen, maar een e-mail sturen mag uiteraard ook.