Luxe villa Nesselande

14 nieuwe zelfbouwkavels beschikbaar in Nesselande

Ontdek hoe je jouw woondroom kan verwezenlijken in Waterwijk, Nesselande.

Nieuws

14 nieuwe kavels beschikbaar!

In Nesselande stelt de Gemeente Rotterdam 14 prachtige nieuwe kavels beschikbaar in de verkoop. De kavels liggen in Waterwijk en Linten, twee mooie buurten met veel ruimte en groen.

Waterwijk is het eilandenrijk van Nesselande. In Waterwijk komen in totaal ruim 400 woningen, waarvan 330 op vrije, ruime in het water gelegen kavels. Wat is er mooier dan vanuit je eigen tuin het weidse water op te peddelen? Creëer je eigen ruimte is het motto voor Waterwijk. Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Loting zelfbouwkavels

De kavels zijn lekker groot, van 453m2 tot wel 1650m2 en worden via loting verdeeld. Je kunt kiezen uit 13 kavels aan de Wilhelmina Voorwindekade of 1 kavel aan de Bermweg.

Belangrijke data

  • Uiterlijke datum indiening Formulier aanvullende vragen: 8 april 2024

  • Sluiting inschrijving loting + waarborgsom bij notaris: 18 april 2024

  • Datum loting: 22 april 2024 (verzorgd door: Nouwen Notarissen)

Villa nesselande
Kavels waterwijk nesselande

Mattone: Hofleverancier van villa's in Nesselande

Mattone Bouwmeesters is al jaren hofleverancier van Nesselande als het om villa’s gaat. Sinds het ontstaan van dit gebied hebben we al ruim 30 villa's mogen bouwen in Waterwijk. Daar zijn we natuurlijk trots op en we durven dan ook met zekerheid te zeggen dat wij de ideale partner zijn om ook jouw droomwoning daar te realiseren. Van ontwerp tot oplevering!

We hebben enkele door ons gerealiseerde Villa’s hieronder uitgelicht.

nesselande02
nesselande06
nesselande05
nesselande03
nesselande12
nesselande01
nesselande11
Mattone Bouwmeesters

Ontdek je mogelijkheden vooraf

Er is een grote diversiteit aan woonwensen mogelijk door de unieke landschappelijke ligging en het waterrijke gebied. Kavels dragen bij aan de verwezenlijking van enkele van deze woonwensen. Elk kavel heeft specifieke kwaliteiten, maar dit betekent ook dat niet elke kavel geschikt is voor elk type woning.

Wij kunnen je goed helpen bij het uitzoeken van alle mogelijkheden. Of je nu nog aan het oriënteren bent, of al bent ingeloot, je kunt bij ons (vrijblijvend) terecht om samen met een van onze architecten alvast goed de mogelijkheden van de kavel te bestuderen.

Leer Mattone kennen

Wij zijn al 20 jaar expert in het ontwerpen en bouwen van exclusieve villa’s en woningen die alle woonwensen overtreffen. Luxe villa’s die doen verwonderen en zorgen voor jarenlang woonplezier.

Niet voor niets noemen we onszelf ‘bouwmeesters’, want de liefde voor het creëren van verwondering zit diep.

Wij zijn niet alleen een bouwbedrijf dat uitvoert, maar we denken vanaf het eerste moment met je mee en blijven dat doen tot je de sleutel in handen hebt.

Ontdek meer over onze:

Luxe villa

Meer informatie over de kavels

De informatie over de kavels is zorgvuldig opgesteld. Via onderstaande knop vind je uitgebreide informatie over onder andere:

  • Procedure Loting – inschrijfformulier – Voorkeurslijst

  • Informatiebrochure Nesselande

  • Kavelbeschrijvingen en kaveltekeningen

  • Overzichtstekeningen Deelplan 1 en Kavels Linten

  • Kavelprijzen

  • Formulier aanvullende vragen Nesselande

Alvast inspiratie opdoen?