Welkom op het Luxury Square van de

Excellent Woonbeurs 2024

Event

Welkom op de Luxury Square van de Excellent Woonbeurs 2024!

Tussen 21 en 24 november vind je ons op het unieke Luxury Square op de Excellent Woonbeurs in Ahoy Rotterdam.

Dit prestigieuze evenement vindt plaats in het hart van de woon- en designwereld en biedt bezoekers de kans om de nieuwste trends en innovaties in luxe wonen te ontdekken. Samen met Tieleman Keukens en 13 andere vooraanstaande exposanten, presenteren we ons beste ontwerpen op het gebied van luxe wonen en leven in de Ahoy te Rotterdam.

  • Ahoy Rotterdam, stand 338

  • Donderdag 21 november 2024: VIP-avond

  • Vrijdag 22 novemer 2024: van 10.00 - 18.00 uur

  • Zaterdag 23 november 2024: van 10.00 - 18.00 uur

  • Zondag 24 november 2024: van 10.00 - 18.00 uur (Mattone niet aanwezig)

  • Luxury Square met 15 exposanten

  • Interesse? Stuur een bericht naar info@mattone.nl

Een unieke beurservaring

De Excellent Woonbeurs staat bekend om haar inspirerende omgeving, waar exclusiviteit en vakmanschap centraal staan. Bezoekers kunnen zich laten onderdompelen in de wereld van high-end interieurdesign, architectuur en lifestyle. Luxury Square vormt het middelpunt van deze beleving, met een zorgvuldig samengestelde selectie van toonaangevende bedrijven die hun nieuwste creaties en producten tonen.

Ontmoet onze bouwmeesters

Tijdens de beurs kun je kennismaken met onze bouwmeesters. Praat met onze ontwerpers, projectleiders of een van de eigenaren. We laten je graag zien hoe onze ontwerpen tot stand komen, hoe eindeloos de mogelijkheden zijn en wat we voor jou kunnen betekenen.

Mattone Bouwmeesters is architect, aannemer en uitvoerder in één. Bij ons werken architecten, calculators, werkvoorbereiders, uitvoerders en timmermannen allemaal binnen hetzelfde bedrijf. Zo weet je op ieder moment precies hoe het staat met de bouw van jouw woning.

Met ruim 20 jaar ervaring werken we ieder project weer met het doel om monumenten van de toekomst te bouwen. Het creëren van bewondering zit diep bij al onze medewerkers en daarom noemen wij ons ook bouwmeesters van villa's die doen verwonderen.

Ontmoet de 15 exposanten op het Luxury Square

Naast onszelf en Tieleman Keukens, vind je op het Luxury Square nog 13 andere exposanten die elk een uniek aanbod hebben. Van exclusieve meubelmerken tot innovatieve woonaccessoires, deze verzameling van topmerken zorgt voor een veelzijdige en inspirerende beurservaring.