21 december: Winterse Inspiratiedag
Event

21 december: Winterse Inspiratiedag

Kempische klasse tussen het groen
Bouwmeesters van

Kempische klasse tussen het groen

Zorgvastgoed
Bouwmeesters van

Zorgvastgoed

21 december: Open huis in Numansdorp 21 december: Open huis in Numansdorp
Villabouw Villabouw
Zorgvastgoed Zorgvastgoed

Bouwmeesters van unieke villa's

Van ontwerp tot realisatie, bij Mattone Bouwmeesters doen we het samen. Kom kennismaken, vertel ons je dromen en vier met ons de hoogtepunten op de bouw.

Historische bouwkunst in een modern jasje

De schoonheid van het bouwen, zoals je ten tijde van de Romeinen zag, inspireert ons nog iedere dag. Vitruvius, één van de grootste bouwmeesters uit de Romeinse tijd, stelde dat een goed gebouw altijd moet voldoen aan drie eisen:

  • Utilitas (bruikbaarheid)

  • Firmitas (degelijkheid)

  • Venustas (schoonheid)

Dit zie je altijd terug in een van onze villa's

Een andere werkwijze uit de oudheid is de functie van de bouwmeester als aanspreekpunt voor het hele bouwproject, van idee tot uitvoering. Wij doen exact hetzelfde, alleen dan met de nieuwste technieken en moderne apparatuur, waardoor jij als opdrachtgever altijd weet waar we ons bevinden in het bouwproces. Deze werkwijze is voor ons vanzelfsprekend en zo oud als de weg naar Rome, maar gek genoeg toch uniek in deze tijd.

Mattone Bouwmeesters Romeinse bouwkunst
Betrouwbare aannemer

In goed vertrouwen

Onze kracht zit uiteraard in het realiseren van een prachtig eindresultaat, maar ook zeker in de persoonlijke aanpak. Bij Mattone willen we je graag goed leren kennen. Wij zien het ontwerpen en realiseren van een droomvilla met een opdrachtgever namelijk echt als een relatie die we aangaan.

Voor ons is het belangrijk dat er een klik is en de verwachtingen van weerszijden realistisch zijn. Een gezonde relatie draait om een goede basis, vertrouwen en duidelijke afspraken

Luxe mediterraanse villa