Hof van Waelsicht

8 kavels in Ridderkerk: groen wonen aan het water

Nieuws

Project Kavels Hof van Waelsicht

Op zoek naar een droomwoning met een eigen karakter? Aan het water, middenin de natuur, met Rotterdam en uitvalswegen om de hoek? Een woning waar je het hele jaar door het vakantiegevoel ervaart en waar je optimaal kunt genieten van je vrijheid? Laat deze buitenkans niet schieten en koop één van de acht kavels bij Hof van Waelsicht.

Dit unieke woonproject, met een gemeenschappelijke brink en oprijlaan, wordt ontwikkeld in het groene buitengebied aan de Pruimendijk in Ridderkerk. Wijds uitzicht en prachtig gelegen aan de Waal, in de volksmond ook wel ’t Waaltje genoemd. En toch met alle voorzieningen op korte afstand.

De grootte van de kavels voor een dijk- of oeverwoning variëren van 761 m² tot maar liefst 1.646 m².

Ontdek de kavels

Hof van Waelsicht is onderverdeeld in dijkkavels (aangegeven met een D) en oeverkavels (aangegeven met een O). De beschikbaarheid op moment van schrijven is:

  • Kavel D1 beschikbaar

  • Kavel D2 beschikbaar

  • Kavel D3 beschikbaar

  • Kavel O1 beschikbaar

  • Kavel O2 verkocht

  • Kavel O3 verkocht

  • Kavel O4 verkocht

  • Kavel O5 beschikbaar

Ontdek je mogelijkheden vooraf

Bouwen in het metropoolgebied van Rotterdam is waar ons hart ligt. De diversiteit van het landschap van bruisende bedrijvigheid tot uitgestrekte polders. Wij zien overal kansen en mogelijkheden.

We gaan graag vrijblijvend met je om tafel om alle mogelijkheden met je te bespreken, vragen te stellen waar je zelf nog niet aan hebt gedacht en samen jouw droomwoning te maken. Maak gerust een afspraak of kijk even verder op onze website.

Leer Mattone kennen

Wij zijn al 20 jaar expert in het ontwerpen en bouwen van exclusieve villa’s en woningen die alle woonwensen overtreffen. Luxe villa’s die doen verwonderen en zorgen voor jarenlang woonplezier.

Niet voor niets noemen we onszelf ‘bouwmeesters’, want de liefde voor het creëren van verwondering zit diep.

Wij zijn niet alleen een bouwbedrijf dat uitvoert, maar we denken vanaf het eerste moment met je mee en blijven dat doen tot je de sleutel in handen hebt.

Ontdek meer over onze:

Situatieoverzicht

In het Hof van Waelsicht is plaats voor acht woningen, ondergebracht in een dijk- en een oeverzone aan de Waal. Woningen met elk een eigen karakter, in een omgeving met sloten en beplanting, waar recreatie en ontspanning tot de mogelijkheden behoren. Want binnen het project is ruimte gemaakt voor een speciaal groengebied, een oeverpark waar een schapenweide is gesitueerd en waar bezoekers kortstondig kunnen verpozen.

Ruim opgezette kavels, met een belangrijke rol voor de beplanting die het landelijke karakter verder accentueert en het gevoel van maximale vrijheid versterkt. De woningen zijn binnen de thema’s dijk en oever met randvoorwaarden mogelijk.

Bekijk onze projecten

Gelijk inspiratie opdoen?