La Dolce Vita
Bouwmeesters van

La Dolce Vita

Zorgvastgoed
Bouwmeesters van

Zorgvastgoed

Icoon aan de A20
Bouwmeesters van

Icoon aan de A20

Villabouw Villabouw
Zorgvastgoed Zorgvastgoed
Utiliteitsbouw Utiliteitsbouw

Welkom bij Mattone!
Bouwmeesters van villa's die doen verwonderen

Van ontwerp tot realisatie, bij Mattone Bouwmeesters doen we het samen. Kom kennismaken, vertel ons je dromen en vier met ons de hoogtepunten op de bouw.

Of neem gelijk een kijkje bij onze projecten:

Unieke villa

Op zoek naar jouw unieke villa?

Mattone is al 20 jaar expert in het ontwerpen en bouwen van exclusieve villa’s en woningen die alle woonwensen overtreffen. Luxe villa’s die doen verwonderen en zorgen voor jarenlang woonplezier.

Niet voor niets noemen we onszelf ‘bouwmeesters’, want de liefde voor het creëren van verwondering zit diep.

Wij zijn niet alleen een bouwbedrijf dat uitvoert, maar we denken vanaf het eerste moment met je mee en blijven dat doen tot je de sleutel in handen hebt.

Meer weten? Neem gerust een kijkje op onze website. Lees meer over ons bedrijf, bekijk onze gerealiseerde projecten of ontdek het laatste nieuws.

villa bouwen

In goed vertrouwen

Onze kracht zit uiteraard in het realiseren van een prachtig eindresultaat, maar ook zeker in de persoonlijke aanpak. Bij Mattone willen we je graag goed leren kennen. Wij zien het ontwerpen en realiseren van een droomvilla met een opdrachtgever namelijk echt als een relatie die we aangaan.

Voor ons is het belangrijk dat er een klik is en de verwachtingen van weerszijden realistisch zijn. Een gezonde relatie draait om een goede basis, vertrouwen en duidelijke afspraken.

unieke villa bouwen

Historische bouwkunst in een modern jasje

De schoonheid van het bouwen, zoals je ten tijde van de Romeinen zag, inspireert ons nog iedere dag. Vitruvius, één van de grootste bouwmeesters uit de Romeinse tijd, stelde dat een goed gebouw altijd moet voldoen aan drie eisen:

  • Utilitas (bruikbaarheid)

  • Firmitas (degelijkheid)

  • Venustas (schoonheid)

Dit zie je altijd terug in een van onze villa's

Een andere werkwijze uit de oudheid is de functie van de bouwmeester als aanspreekpunt voor het hele bouwproject, van idee tot uitvoering. Wij doen exact hetzelfde, alleen dan met de nieuwste technieken en moderne apparatuur, waardoor jij als opdrachtgever altijd weet waar we ons bevinden in het bouwproces. Deze werkwijze is voor ons vanzelfsprekend en zo oud als de weg naar Rome, maar gek genoeg toch uniek in deze tijd.

Luxe villa